Ja s’ha publicat la llista dels nominats als #PremisOvidi2016. Estem molt contents de poder anunciar que els discos de Mésdemil tenen 19 nominacions (+ 2 de videoclips). Un reconeixement que ens omple de satisfacció i energia per seguir treballant de valent.

La gala d’entrega dels premis tindrà lloc el dia 13 de novembre a l’Auditori de Castelló, dins de la programació del TroVAM + Pro Weekend, la Fira Valenciana de la Música.

Ací vos deixem la llista dels nostres discos i artistes nominats:

L’amor fora de mapa” de Mireia Vives i Borja Penalba, a millor disc de cançó d’autor, millors arranjaments i/o producció i millor cançó (“La força de ser dos”).

Un gat i l’home al seu costat” d’Ona nua, nominat a millor disc de cançó d’autor, millor lletra (“Que difícil és de vegades la vida”) i millor cançó (“Llàgrimes”).

El temps dels pobles” de Lilit i Dionís a millor disc de folk.

Empelt” de Xaluq a millor disc de folk.

El renàixer d’abril” d’Herba Negra, a millor disc de hip hop i electrònica.

Vius per contar-ho” de Deliri, a millor disc de pop.

Oh, germanes!” de Gener, a millor disc de pop, millors arranjaments i /o producció, millor cançó (“Les dones”), millor lletra (“La reina de l’oceà”) i millor disseny.

Tremole” de Novembre Elèctric i Hèctor Serra, a millor disc de pop.

Moltes llums” de Pellikana, a millor disc de rock.

Sendes salvatges” d’Inèrcia, a millor disc de rock i a millor disseny.

I a millor videoclip, Àlex Blat (Àlex Maror), per “L’eufòria” de Tardor, Joan Alamar (John Tothesea) per “Alegries de Miliet” de Mox i el nostre Tubal Perales amb Pau Berga per “La transició modèlica i la mare que m’ha parit de Pau Alabajos.

Gràcies, artistes

0