El Col·lectiu Ovidi Montllor ha fet públiques les candidatures finalistes dels Premis Ovidi 2017 que se celebraran el pròxim 9 de novembre a Castelló dins de la Fira Valenciana de la Música Trovam-Proweekend.

Enguany s’han presentat un total de 98 produccions, una mitjana que iguala la d’edicions precedents, segons el Col.lectiu Ovidi Montllor. En la present edició el jurat dels premis musicals el formen els crítics musicals Teresa Ciges, Josep Vicent Frechina, Eduardo Guillot i Quim Vilarnau, que han introduït la categoria nova de “mestissatge”. 

Des de Mésdemil estem molt contents ja que comptem amb 17 nominacions als Premis Ovidi 2017! Nominacions que representen 9 discos d’entre les últimes 15 referències editades el darrer any. No està gens malament, 9 de 15!!

Són les següents:

Abraham Rivas: Millor disc de cançó d’autor perCançons de la roba estesa i Millor Lletra per “Roba Estesa”.

Mireia Vives i Borja Penalba: Millor disc de cançó d’autor i Millor producció i/o arranjament per Línies en el cel elèctricMillor Cançó per “Casablanca” i Millor Lletra per “Línies en el cel elèctric”.

Tomàs de los Santos: Millor disc de cançó d’autor per Segona mà  i Millor Cançó per “Balconades”.

Josep Aparicio “Apa”Millor disc de folk per Flamencianes.

Solk: Grup Revelació i Millor disc de fokl per Herència

Urbàlia Rurana: Millor disc de folk perDe tornada a les ribes, i millor disseny de disc, fet per Josep Gil i Susi Martínez. 

Candela Roots: Millor disc de mestissatge per Humanité.

Tito PontetMillor disc de mestissatge perCandela.

Trineu: Millor disc de rock per Peix cru.

Inèrcia, millor videoclip per “Caminant entre elefants“, d’Antoni Sendra i Jonathan Cremades.

 

Pel que fa als premis honorífics, el Col.lectiu Ovidi Montllor ha decidit otorgar el Premi Suport a la música en valencià a Comboi Records i el Premi a la Trajectòria a Maria del Mar Bonet.

Molta sort a tots els nominats! Ens veiem dijous a Castelló!

 

0