15 i 16 de juliol de 2016 – Plaça de les Palmeretes de la Platja Tavernes De La Valldigna – Entrada lliure.

“Continuem immersos en un estat d’emergència cultural, potser siga ja una circumstància inherent al fet creatiu, el qual navega sempre a la deriva, escarbant, projectant nous i vells conceptes, també misèries. Però malgrat tot aquest embolcall farcit de precarietat, moltes i moltes propostes Portadainteressants brollen dia a dia des de les cavitats més profundes d’aquest món il·luminat. Heus ací el motiu principal de la 12a edició de l’estival més petit de l’univers que torna a la platja de Tavernes de la Valldigna amb les piles carregades de nova saba però també d’artistes més veterans que se saben reinventar. Ja sabeu, plaça tranquil·la, un oasi entre ciment, que no pateix d’aglomeracions, però sí de la joia de viure en un món cada vegada més deshumanitzat. I a més a més, com a novetat, tenim el gust de presentar la cuina creativa de Pep Solà (Fusta Orgànic – Gandia), que ens alimentarà de productes de la terra, açò és, ecològics i de proximitat. Ja tenim gana. Comença el compte enrere” (La CasaCalba).

Ací teniu el programa:

Divendres 15 a partir de les 20:02h podreu gaudir d’Ona Nua, Cia. De Paper, Aucell Cantaire i Carles Pastor.

Dissabte 16 a partir de les 19:03h actuaran Calliope & Miquel Gil, Gener, Esperit!, La Cris Cia. Coeficiente Cero i Herba Negra. 

A més dels concerts i els espectacles, el Pop al Carrer proposa diverses activitats paral·leles:

– Petit Cinema de la Vall. Divendres a la nit, sel·lecció de curts en super-8 a càrrec del cineasta i projeccionista de Tavernes de la Valldigna, Santiago Estruch Mansanet.
– La família Adria Ordines Torres, Pare i Fill, de ‪#‎Gandia‬ han reinventat una col·lecció de jocs populars amb materials quotidians i de reciclatge. Els tindrem animant les dos vesprades del festival.
– Cuina de mercat. Nova finestra gastronòmica de la mà del restaurant de Gandia, FUSTA, encapçalat pel cuiner Pep Solà, tot un talent de la nova cuina mediterrània, açò és, artesanal, creativa, ecològica i de proximitat. I com a complement ideal tindrem l’habitual carta de refrescos i granissats de fabricació casolana.

Tota la info en www.lacasacalba.org

0